Politiet tror på oppklaring i forsvinningssaken

Politiet ville ikke kommentere om de hadde gjort nye funn i Langvannet i Fjellhamar, og anslo at de ville fortsette å søke under isen også fredag. Se video.

Tolv uker etter siste livstegn fra Anne-Elisabeth Hagen (68) i Lørenskog er politiet optimistiske og tror de vil løse saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg mener fortsatt politiet har en stor mulighet til å oppklare denne saken, sier etterforskningsleder Christian Berge ved Lillestrøm politistasjon til VG.

Blant annet viser han til at det blir gjort en rekke etterforskningsskritt hver dag og at det jevnt kommer inn nye tips om saken.

Mandag morgen opplyste politiet at det hadde kommet inn 1.227 tips i saken.

– Hver dag har vi god fremgang, og det er der vi står i dag. Det er god optimisme med tanke på å løse saken, sier etterforskningslederen til VG.

Les også: To fiskere med telelinse observert før Hagen ble kidnappet

Forsvunnet siden 31. oktober

Flere dykkere var onsdag i gang med å søke etter spor i Langvannet i Akershus, som grenser til savnede Anne-Elisabeth Hagen og ektemannen Tom Hagens eiendom. Søket vil fortsette torsdag og fredag.

68 gamle Anne-Elisabeth Falkevik Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober i fjor. Politiet antar at kvinnen ble bortført fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog kommune i Akershus.

Kvinnen er gift med milliardæren Tom Hagen. Forsvinningen er blitt holdt hemmelig fram til nylig.

Politiet har bekreftet at det har kommet både trusler og krav om løsepenger i form av kryptovaluta.

Ekspert om overvåkningsvideo: – Ikke naturlig oppførsel

Samleside: Her finner du alt om bortføringssaken

Personvernpolicy