Meny

Politiet: Avdøde i Sandnes har vært savnet siden 2015

Den døde personen som sist torsdag funnet i et bygg i Sandnes, er identifisert som Ole Geir Hodne Viste. Han har vært savnet siden 2015. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning. Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix

Mannen som ble funnet død i en bygning i Sandnes sist uke, har vært savnet i tre og et halvt år. Dødsfallet etterforskes som mistenkelig.

Sørvest politidistrikt fikk tirsdag svar på DNA-analyser av mannen som ble funnet død i Langgata i Sandnes 17. januar.

– Det var Ole Geir Hodne Viste som ble funnet, og offentliggjøringen av navnet skjer i samråd med familien. Avdøde har vært savnet siden juni 2015, opplyser politiet i en pressemelding.

– Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall, og politiet ønsker fortsatt tips i saken, heter det i meldingen.

Det var bygningsarbeidere som fant den døde i den ubebodde, kommunale bygningen i Langgata 72 torsdag ettermiddag i forrige uke. Viste skal ha vært gjemt bort i lokalet da han ble funnet.

Ole Geir Hodne Viste var 36 år gammel da han sist ble sett ved Bedriftshotellet i Langgata i Sandnes sommeren 2015. Bygningen han ble funnet i ligger i nærheten av hotellet, ifølge Stavanger Aftenblad.

Den to etasjers høye murbygningen skal være verneverdig og eies av kommunen. Etter planen skal bygningen gjøres om til helsestasjon. Bygningen skal ha stått tom i sju-åtte år.

Bakgrunn: Avdød person kan ha ligget i bygning i flere år

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært