Meny

Utsatte søk i vann etter Anne-Elisabeth Falkevik Hagen

Politiet vil gjennomføre søk etter den savnede Anne-Elisabeth Falkevik Hagen i Langvannet like ved ekteparets bolig på Fjellhamar. Ekteparets hus kan skimtes mellom trærne på den andre siden av vannet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Søk i Langvannet i Lørenskog ble ikke gjennomført tidligere av fare for oppmerksomhet rundt det politiet tror er en bortføring av Anne-Elisabeth Falkevik Hagen.

– Vannet grenser til familiens eiendom, og vi anser det derfor som en del av det utvidede åstedet for søk etter relevante spor. Dette har ikke kunnet vært gjennomført tidligere av fare for eksponering av saken, sier politioverbetjent Christian Berge i Øst politidistrikt.

Politiet opplyser tirsdag at de på et senere tidspunkt vil komme tilbake til hvor i vannet det skal søkes, og når det skal skje.

Den 68 gamle Anne-Elisabeth Falkevik Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober i fjor. Politiet antar at kvinnen ble bortført fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog kommune utenfor Oslo.

Kvinnen er gift med milliardæren Tom Hagen. Forsvinningen er blitt holdt hemmelig fram til nylig. Politiet har bekreftet at det har kommet både trusler og krav om løsepenger i form av kryptovaluta.

Mandag morgen var det registrert 1.169 tips i arbeidet med å finne den savnede. Tirsdag opplyser politiet at det har kommet få nye tips det siste døgnet.

Bakgrunn: Politiet har sjekket ut flere mulige skjulesteder

Ekspert om overvåkningsvideo: – Ikke naturlig oppførsel

Samleside: Her finner du alt om bortføringssaken

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært