Meny

Jakter navngitt mann etter knivstikking i Oslo

Politiet gjør undersøkelser ved boligen i Sinsenveien etter at en skadd mann oppsøkte en leilighet der. De vet ikke hva som er åstedet for voldshendelsen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En mann i 30-årene behandles på Ullevål sykehus etter en voldsepisode på Sinsen i Oslo torsdag kveld. Politiet ser etter en navngitt gjerningsmann

– Vi har en navngitt mistenkt. Navnet kom fram under vitneavhør, sier operasjonsleder Christian Engeseth til NTB fredag morgen.

Han legger til at fornærmede i saken ikke har vært i stand til å avhøres.

Politiet fikk melding om at en mann var knivstukket i Sinsenveien i Oslo klokken 23.37 torsdag kveld.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt sa først til NTB at de ikke visste om det var brukt kniv eller annen vold, men kunne senere opplyse at mistanken om knivstikking er styrket etter at de har fått flere detaljer om mannens skader.

Tilstanden til mannen ble beskrevet som kritisk da han ankom sykehuset.

Politiet ønsker fredag morgen ikke å kommentere noe rundt hendelsesforløp eller motiv, men åstedet er lokalisert. Voldsepisoden skjedde i et garasjeanlegg i Sinssenveien.

– Krimteknikere har jobbet på stedet i natt, sier operasjonslederen.

Politiet ble varslet av en person i en bolig i Sinsenveien der mannen hadde tatt seg inn. De jobber ut fra en teori om at fornærmede kom seg dit i bil, og opplyser at de har kontroll på to kjøretøy som de mener kan knyttes til hendelsen. Bilene sto i nærheten av stedet der mannen ble funnet.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært