Meny

Politiet har fått 1.040 tips etter Anne-Elisabeth Hagens forsvinning

Video: Dette er saken.

Politiet opplyser at de har fått 1.040 tips i etterforskningen av Anne-Elisabeth Hagens (68) forsvinning fra sitt hjem på Fjellhamar onsdag 31. oktober i fjor.

Siste sikre livstegn fra Hagen er en telefonsamtale til et familiemedlem klokken 9.14.

– Tipsene omhandler personer, kjøretøy, mulige skjulesteder og andre observasjoner. De to personene som er fanget opp av overvåkingskameraene ved Futurumbygget, er fortsatt ikke identifisert, sier politioverbetjent Christian Berge i Øst politidistrikt.

Han forteller at alle tipsene politiet får blir vurdert, prioritert og bearbeidet.

– Mange av dem settes ut som konkrete oppgaver til etterforskere i saken. Vi har dessverre ikke mulighet eller kapasitet til å gi tilbakemelding til dem som kommer med tips om hvordan opplysningene vurderes eller behandles videre. Av hensyn til etterforskningen, kan vi ikke nå kommentere ytterlige detaljer rundt tipsene.

Ekspert om overvåkningsvideo: – Ikke naturlig oppførsel

Han legger til at han ønsker å avdramatisere kontakten med FBI.

– FBI er orientert om saken, og vi har blant annet forhørt oss om de har kunnskap om tilsvarende saker. Vi har ingen ytterligere kommentarer til kontakten med FBI – eller andre politiorganisasjoner utenlands.

Innsikt: Slik jobber politiet med bortføringssaken

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært