Odd Anders With: – Røde nettverk i KrF jobber med stoppforsøk

Regjeringsforhandlingene på Granavolden Gjæstgiveri er i sluttfasen. Torsdag er det kalt inn til landsstyremøter i partiene der resultatet av forhandlingene skal presenteres. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
Regjeringsforhandlingene på Granavolden Gjæstgiveri er i sluttfasen. Torsdag er det kalt inn til landsstyremøter i partiene der resultatet av forhandlingene skal presenteres. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Flere nettverk jobber for å påvirke personer i KrF til å stoppe partiet fra å gå i regjering, sier KrFs trønderprofil Odd Anders With til Trønder-Avisa.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Resultatet av regjeringsforhandlingene er snart klart. Torsdag er det kalt inn til landsstyremøter i Høyre, Frp, Venstre og KrF der resultatet skal presenteres.

Onsdag kveld var det full aktivitet fra en rekke KrF-ere i den røde fraksjonen som jobber aktivt for å hindre at KrF går inn i regjering med Frp, opplyser With til Trønder-Avisa.

Bakgrunn : KrF: Avskyelig innvandringsutspill fra Frp

– Vi har kontinuerlig kontakt med enkeltpersoner som sitter i de organene som får mulighet til å avgjøre saken torsdag. Både i landsstyret og stortingsgruppa, sier With.

Han bekrefter at flere nettverk jobber for å påvirke både forhandlingsresultatet og et regjeringssamarbeid.

Blant argumentene nettverkene spesielt understreker, er hvor vanskelig det vil bli for KrF å samarbeide med Frp videre i det daglige selv om man nå kommer til enighet om en regjeringsplattform.

Aktuelt : Regjeringsavklaring kan komme torsdag