Mann hoppet fra fjerde etasje på Tøyen

En mann ble onsdag funnet på bakken utenfor denne bygården på Tøyen onsdag. Han skulle pågripes og politiet tror han forsøkte å stikke av ved å hoppe fra fjerde etasje.
En mann ble onsdag funnet på bakken utenfor denne bygården på Tøyen onsdag. Han skulle pågripes og politiet tror han forsøkte å stikke av ved å hoppe fra fjerde etasje. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann forsøkte å rømme fra politiet ved å hoppe fra en balkong i fjerde etasje i en bygård i Kjølberggata på Tøyen onsdag. Spesialenheten kobles inn i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen overlevde fallet, opplyser politiet i Oslo. Hendelsen skjedde klokken 12.42.

– En mann skulle pågripes av politiet i forbindelse med mistanke om brudd på utlendingsloven, forteller operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet hørte at det var noen i leiligheten og valgte å bryte seg inn etter at mannen ikke åpnet.

– Patruljen hadde fått ja til å bryte seg inn i leiligheten. Da patruljen kom inn i leiligheten, var den tilsynelatende tom, men etter hvert kunne vi se at mannen hadde forsøkt å rømme via balkongen. Han ble funnet på bakken fire etasjer ned, forteller operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Han understreker at politiet foreløpig ikke har fått bekreftet at mannen som ble funnet på bakken er den samme som politiet skulle pågripe.

– Spesialenheten vil bli varslet om saken, opplyser Pedersen,

Hvor alvorlige skader mannen pådro seg i fallet er ikke avklart. Han er fraktet til Ullevål sykehus.