Nabo varslet politiet om mistenkelig bil i forsvinningssaken

Video: Dette er saken.
Artikkelen fortsetter under annonsen

En nabo av ekteparet Hagen har varslet politiet om en mistenkelig bil han mener tok en merkelig snarvei i nabolaget den dagen Anne-Elisabeth Hagen forsvant.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen forteller til VG at han på morgenen den 31. oktober skulle ut og lufte hunden da en bil kom kjørende foran utgangsdøra på boligblokka han bor i Lørenskog.

– Det er ikke unormalt i seg selv, men da pleier de å stoppe ved enden av blokka hvor veien stopper. Men i dette tilfellet fortsatte bilen over gressplenen og opp på grusstien som går opp til huset der Hagen bor, forteller han til avisa.

Han tilføyer at bilen ikke kjørte fort, «men heller ikke så sakte som den burde med tanke på hvor den kjørte».

Han mener bilen kan ha vært en sølvgrå eldre modell av Volkswagen Amarok eller en BMW X3, og tidfester hendelsen til mellom klokken 8.30 og 10.30.

Politiet: Siste livstegn fra Anne-Elisabeth Hagen klokken 9.14

– Meget interessant

68 år gamle Anne-Elisabeth Falkevik Hagen (68) har vært savnet i ti uker. Foto: Scanpix/Privat
68 år gamle Anne-Elisabeth Falkevik Hagen (68) har vært savnet i ti uker. Foto: Scanpix/Privat

Politiet sa tirsdag at det siste sikre livstegnet fra Anne-Elisabeth Hagen (68) var en telefonsamtale til et familiemedlem klokken 9.14. De mener hun forsvant en gang mellom klokken 9.15 og klokken 13.30 da ektemannen Tom Hagen kom hjem fra jobb.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Til VG sier politiinspektør Tommy Brøske at observasjonen er «meget interessant», og oppfordrer naboen til å levere tipset til politiet. Men det gjorde naboen allerede onsdag forrige uke, da saken ble offentlig kjent.

Aktuelt: Hagen-familien vil finne løsning, ber kidnapperne ta kontakt

Politiet har til nå mottatt over 930 tips i saken. Tipsene handler om personer, kjøretøy, mulige skjulesteder og andre observasjoner, opplyser etterforskningsledelsen onsdag morgen.

De to personene som er fanget opp av overvåkingskameraene ved Futurumbygget den dagen Hagen forsvant, 31. oktober, er ennå ikke identifisert.

Les også: – Tror det er et forsøk på å legge press på kidnapperne