Meny

Trond Giske og Haddy N'jie skal gifte seg

1. juni gifter programleder Haddy N'jie og Ap-politiker Trond Giske seg i Nidarosdomen. Foto: NTB Scanpix
Til sommeren skal Ap-politiker Trond Giske og programleder Haddy N'jie gi hverandre sitt ja i Nidarosdomen.

Det er VG som melder at vielsen skal finne sted i Nidarosdomen. Ifølge avisen skal nære venner og familie være informert om at giftemålet skal finne sted lørdag 1. juli. Giske ønsker ikke å si så mye om selve vielsen eller hvordan frieriet utspilte seg.

– Jeg kan bekrefte at vi skal gifte oss 1. juni og at vi gleder oss stort, sier Giske til VG.

Giskes foreldre, Norunn og Bjørn Giske, skriver dette i en SMS til VG:

– Vi ble kjempeglade da Haddy og Trond fortalte at de skulle gifte seg til sommeren! Vi er blitt godt kjent med Haddy etterhvert, og vi er blitt veldig, veldig glad i henne! Og vi ser fram til bryllupet med stor glede!

Trond Giske var gjennom to tiår en av de største profilene i Arbeiderpartiet og mange mente han var den naturlige arvtager etter Jonas Gahr Støre. Han har vært utdanningsminister (2000-2001), kulturminister (2005-2009) og næringsminister (2009-2013), før han ble nestleder i 2015.

Giskes politiske karriere ble avbrutt før jul i 2017 av en rekke varsler om uanstendig oppførsel, hvilket han gikk ut og beklaget. Senere trakk han seg som nestleder. I dag er han menig stortingsrepresentant i familie- og kulturkomiteen.

Haddy N'jie er for mange kjent som programleder i NRK og har ledet en rekke direktesendinger på statsakanalen, senest «Kvelden før kvelden» lille julaften. Njie har hele veien gitt sin støtte til sin kommende ektemann.

Populært