Bonde frastjålet kjøtt til over 140.000 kroner

Mens bonde Alex Hansen var på juleferie tok, tyver seg inn i låven hans og stjal kjøtt til over 140.000 kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg vet ikke hvor mye kjøtt som er stjålet, men ut fra bilder en kamerat har sendt meg ser det ut til at stort sett alt er borte. Da er det snakk om 22–24 halve griser til en verdi av 143.000 kroner, pluss en hel gris som jeg allerede har fått penger for, sier bonden til Romerikes Blad.

Innbruddet skal ha skjedd natt til torsdag. I tillegg til kjøttet, ble også utstyr stjålet.

– Jeg skal ringe forsikringsselskapet når jeg er tilbake mandag og håper de dekker mest mulig av tapet. I motsatt fall er jeg konkurs, sier bonden, som er på juleferie i Danmark.

Operasjonsleder i politiet, Kari Monsen opplyser til RB at politiet har vært på stedet og gjennomført en åstedsundersøkelse. Hva som kom ut av den er så langt ikke klart, men saken følges opp av lokalt politi.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden