Trailersjåfør siktet for menneskehandel

En 48 år gammel trailersjåfør er siktet for menneskehandel. Politiet mener han har forgrepet seg på en yngre kvinne flere ganger og lånt henne ut til kolleger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen skal ha hatt den rundt 30 år yngre kvinnen med seg på flere oppdrag i Sør-Norge, skriver Stavanger Aftenblad. Politiet mener han har utnyttet henne seksuelt på disse turene.

– Vi mener også at han har lånt fornærmede ut til kolleger. Han er siktet for menneskehandel. Vi mener at han har skaffet seg og andre seksuell omgang ved å utnytte fornærmedes sårbare situasjon, sier politiadvokat Karen Mork i Sørvest politidistrikt. Etterforskningen startet da politiet fikk bekymringsmeldinger sist høst.

– Vi kom tidlig i kontakt med kvinnen og fikk en oppfatning av at siktede har utnyttet hennes sårbare situasjon, sier Mork, som er påtaleansvarlig jurist i saken.

Forsvarer Gunnar Øystein Helgevold ønsker foreløpig ikke å kommentere saken, som ikke er ferdig etterforsket. Den siktede 49-åringen har ikke erkjent straffskyld for menneskehandel.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden