Meny

Tusenvis må ta trikk for bane i Oslo i vinter

Illustrasjonsfoto Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Vedlikeholdsarbeid i T-banetunnelen mellom Majorstuen og Stortinget de neste tre månedene gjør at alle reisende må benytte trikk på strekningen på kveldene.

Arbeidet starter opp mandag 7. januar og vil pågå på kveldene og om natten hver uke fra mandag til torsdag helt fram til 28. mars, opplyser Ruter. Alle T-banens ruter påvirkes av Sporveiens vedlikeholdsarbeid, og de reisende oppfordres derfor til å finne alternativ transport.

Strekningen vil være stengt fra klokken 20.55 og ut driftsdøgnet. Ruter anslår at rundt 5.000 reisende må finne andre måter å reise på mellom Stortinget og Majorstuen hver kveld i perioden.

Det blir satt opp ekstraavganger på trikkens linje 19 som dekker strekningen mellom Majorstuen og Stortinget/Jernbanetorget. Strekningen dekkes også av en ekstra trikkelinje 15 som kjører fra Majorstuen via Frogner til Nationaltheatret og Jernbanetorget. Det er også mulig å benytte trikkens linje 11, 12 og 13 gjennom sentrum.

Populært