Meny

Bildrapssiktet sjåfør nekter straffskyld

To kvinner omkom på stedet etter at de ble påkjørt på en gangvei i Kjølsdalen mellom Nordfjordeid og Måløy i Sogn og Fjordane torsdag kveld. Foto: Siri Kolseth / Fjordenes Tidende / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Mannen som er siktet for uaktsomt drap etter å ha kjørt på to kvinner i Nordfjord i romjula, nekter straffskyld, opplyser politiet.

Mannen ble avhørt av politiet onsdag og meddelte der at han ikke erkjenner straffskyld etter siktelsen for uaktsomt drap, ifølge regionlensmann Tormod Hvattum i Nordfjord i Sogn og Fjordane. Han vil ikke utdype ytterligere hva siktede har fortalt i avhør.

– Det kan bli aktuelt med flere avhør av siktede, skriver Hvattum i en pressemelding.

63 år gamle Anne Elise Sæthre og 57 år gamle Marit Johanne Røed Sundal ble påkjørt og døde da de torsdag i romjula var ute på en kveldstur på en gangvei langs riksvei 15 mellom Nordfjordeid og Måløy i Eid kommune i Nordfjord.

Det var trolig ikke vitner til selve ulykken, men politiet er ferdig med avhør av vitnene som kom til stedet rett etter at den hadde funnet sted. Politiet venter på svar fra de prøvene som er tatt av siktede, og har heller ikke mottatt rapporter fra de tekniske undersøkelsene som er foretatt.

(©NTB)

Populært