Meny

Mann dømt for overgrep mot 12-åring

En 21 år gammel mann ble forrige måned dømt i Fredrikstad tingrett til to år og fire måneders fengsel, for seksuell omgang med en jente fra hun var tolv år.

21-åringen møtte den da tolv år gamle jenta i starten av 2017, i en periode hvor mannen slet med alvorlige rusproblemer, skriver Fredriksstad Blad.

De to hadde deretter mye kontakt, blant annet på sosiale medier, men jenta skal etter hvert ha følt at mannen manipulerte henne. Ved en anledning skal blant annet mannen ha truet jenta med å ta sitt eget liv.

Etter hvert utviklet de to et seksuelt forhold og skal ved flere anledninger ha hatt samleie. Jentas mor oppdaget forholdet, og ville anmelde mannen, men jenta bad moren la være. I juni 2017 valgte moren likevel å anmelde forholdet og mannen ble således pågrepet. Han la kortene på bordet og erkjente forholdene.

21-åringen er også dømt til å betale den nå 14 år gamle jenta 80.000 kroner i erstatning.

Populært