Boliger evakuert etter ras i Ørsta

Det har gått ett stein/snøras ned fjellsiden i Årsetdalen. Ingen personer eller hus er tatt i skredet. Fem boliger er evakuert, politiet bistår med evakueringen og kommunen hjelper de evakuerte med midlertidig bopel. Foto: politiet / NTB scanpix
Det har gått ett stein/snøras ned fjellsiden i Årsetdalen. Ingen personer eller hus er tatt i skredet. Fem boliger er evakuert, politiet bistår med evakueringen og kommunen hjelper de evakuerte med midlertidig bopel. Foto: politiet / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Fem boliger er evakuert etter et stein- og snøras ble utløst i Årsetdalen i Ørsta mandag ettermiddag. Ingen skal ha blitt tatt av raset.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet varslet om raset ved 14.20-tiden mandag ettermiddag. Politiet med bistand med ansatte i kommunen, hjalp beboerne med å evakuere og finne midlertidige boliger etter at raset ble utløst.

– Ingen personer eller hus er tatt i skredet. Etter en helhetsvurdering i samråd med kommunen så anses området som utrygt. Det er besluttet å få tak i en geolog som kan vurdere området bedre, melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter.

Saken oppdateres

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden