Politiet i Telemark ber om hjelp:

30-åring savnet siden 19. desember. – Han kan være i live

Politiet i Telemark søker etter en 30 år gammel mann som ble meldt savnet i midten av desember, og ber folk om tips.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har hatt få opplysninger å lete ut ifra etter at mannen ble meldt savnet fra Kragerø den 19. desember. Den siste observasjonen av ham ble gjort den 15. desember.

Mandag gikk det derimot ut en pressemelding hvor etterforskerne ber vitner som kan ha sett den savnedes bil, en Jeep Cherokee med kjennetegn PC 95692, i området mellom Kragerø og Neslandsvatn, om å melde fra.

– Noen har sett en bil tilsvarende den vi nå etterlyser

– Tidligere har vi hatt den siste sikre observasjon av den savnede tidlig om morgenen den 15. desember, men nå har vi fått tips om at noen har sett en bil tilsvarende den vi nå etterlyser på riksvei 38 om formiddagen samme dag, sier politistasjonssjef Øystein Skottmyr i Kragerø til NTB.

Politistasjonssjef Øystein Skottmyr i Kragerø etterlyser vitner som kan ha observert noe i forbindelse med at en 30 år gammel mann er meldt savnet fra Kragerø siden 15. desember. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Politistasjonssjef Øystein Skottmyr i Kragerø etterlyser vitner som kan ha observert noe i forbindelse med at en 30 år gammel mann er meldt savnet fra Kragerø siden 15. desember. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Han sier letemannskaper allerede har søkt langs vannkanten flere steder for å se om 30-åringen kan ha kjørt i vannet, men uten at det er funnet tegn til noe slikt. Et politihelikopter var også tidlig inne, men nysnø og is har dekket til eventuelle spor.

Ingen aktivitet på mobil og bankkonto

– Det er ikke registrert bevegelser verken på mannens telefonabonnement eller bankkonto. Vi har imidlertid ikke avvist at han fremdeles kan være i live, sier Skottmyr som ber folk som tror de kan ha sett noe, om å melde seg.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden