Mann lettere skadd etter å ha havnet i sjøen ved Sotra

En mann som havnet i sjøen utenfor Sotra ved Bergen, ble senere plukket opp av en sjark. Mannen var nedkjølt og ble fraktet til legevakten for sjekk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Bergens Tidende fikk brannvesenet klokken 13.48 torsdag en telefon fra en mann som sa at båten hans hadde fått motorstopp. Han var i ferd med å drive på land, og sa at han trolig måtte hoppe i sjøen på grunn av det dårlige været.

– En fritidsbåt holdt på å drive på land, og en mann hoppet i sjøen. Det var han som varslet om dette. Brannbåten og et Sea King-helikopter er på stedet, opplyste Kjetil Hagen ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til Bergensavisen torsdag ettermiddag.

Til Bergens Tidende opplyste politiet at mannen trolig var i vannet i 15–20 minutter før han ble plukket opp ganske nær land. Han var nedkjølt da han kom på land, men våken.

Torsdag kveld opplyste politiet til NTB at mannens tilstand er god.

– Han ble kjørt til den lokale legevakten, noe som er en indikasjon på at det ikke var alvorlig. Han er i god form, og temperaturen var stigende. Det gikk bra med ham, sier operasjonsleder Per Algerøy i Vest politidistrikt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden