Nordlendinger får se verdenscuprenn i Holmenkollen til halv pris

Daniel Yule (SUI) og Linus Straßer (GER) i aksjon under fjorårets parallellslalåm i verdenscupen i alpint første nyttårsdag. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
Daniel Yule (SUI) og Linus Straßer (GER) i aksjon under fjorårets parallellslalåm i verdenscupen i alpint første nyttårsdag. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Under verdenscupen i parallellslalåm i Holmenkollen første nyttårsdag vil arrangøren gi halv pris til nordlendinger som består en uhøytidelig dialektprøve.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Målet er å skape engasjement rundt verdenscuprennet i den norske hovedstaden, og dels også å skape blest rundt Narviks VM-søknad til 2027.

– I samarbeid med Alpin-VM Narvik 2027 ønsker vi å vise verden hvilken fantastisk stemning norske supportere kan lage. Også er skirenn morsomst med masse folk på tribunen. Derfor gir vi alle nordlendinger billetter til halv pris i arenaen 1. nyttårsdag, mot at de består en litt uhøytidelig dialektprøve, sier daglig leder i Holmenkollen Skifestival AS, Kristin Vestgren Sæterøy til avisen Fremover.

Hun oppgir ingen detaljer om hvordan denne dialektprøven skal foregå.

Det første verdenscuprennet i parallellslalåm i Holmenkollen første nyttårsdag gikk av stabelen i år. Om lag 7.200 mennesker møtte opp i «kollentåka» for å se det som dessverre endte med å bli en tung dag for de norske utøverne.