Nordlendinger får se verdenscuprenn i Holmenkollen til halv pris

Daniel Yule (SUI) og Linus Straßer (GER) i aksjon under fjorårets parallellslalåm i verdenscupen i alpint første nyttårsdag. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
Daniel Yule (SUI) og Linus Straßer (GER) i aksjon under fjorårets parallellslalåm i verdenscupen i alpint første nyttårsdag. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Under verdenscupen i parallellslalåm i Holmenkollen første nyttårsdag vil arrangøren gi halv pris til nordlendinger som består en uhøytidelig dialektprøve.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Målet er å skape engasjement rundt verdenscuprennet i den norske hovedstaden, og dels også å skape blest rundt Narviks VM-søknad til 2027.

– I samarbeid med Alpin-VM Narvik 2027 ønsker vi å vise verden hvilken fantastisk stemning norske supportere kan lage. Også er skirenn morsomst med masse folk på tribunen. Derfor gir vi alle nordlendinger billetter til halv pris i arenaen 1. nyttårsdag, mot at de består en litt uhøytidelig dialektprøve, sier daglig leder i Holmenkollen Skifestival AS, Kristin Vestgren Sæterøy til avisen Fremover.

Hun oppgir ingen detaljer om hvordan denne dialektprøven skal foregå.

Det første verdenscuprennet i parallellslalåm i Holmenkollen første nyttårsdag gikk av stabelen i år. Om lag 7.200 mennesker møtte opp i «kollentåka» for å se det som dessverre endte med å bli en tung dag for de norske utøverne.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden