Dette skjedde i natt

Foto: Ahn Young-joon / AP / NTB scanpix
Foto: Ahn Young-joon / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til julaften.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dødstallene stiger – frykter ny tsunami

Så langt er 281 mennesker bekreftet omkommet, 1.016 skadd, mens 57 personer er meldt savnet etter at en enorm bølge ble utløst av et vulkanutbrudd i Indonesia lørdag.

Innbyggere nær vulkanen Anak Krakatoa i Indonesia har blitt advart om at det kan komme ytterligere en tsunami.

Ridehall totalskadd i brann

Det er så godt som ingenting igjen av en ridehall som begynte å brenne i Asker søndag kveld. Ingen dyr eller personer ble skadd.

12 hester i stallen ved siden av ble reddet ut. En murvegg mellom bygningene sørget trolig for at brannen ikke spredte seg til stallen.

Ordren om Syria er signert

President Donald Trump undertegnet søndag den omdiskuterte ordren om tilbaketrekning av amerikanske tropper fra Syria, sier en militær talsperson i Pentagon.

Trumps avgjørelse om å trekke tilbake de rundt 2.000 gjenværende troppene i Syria har møtt motbør blant annet innad i det amerikanske militæret.

Sør-Korea ilegger BMW bot

Sørkoreanske myndigheter sier de vil avkreve bilprodusenten BMW 9,9 millioner dollar i bot og anmelde dem for måten de har håndtert brannfarlige biler på.

Den tyske bilprodusenten har tilbakekalt mer enn én million biler på verdensbasis grunnet et problem med eksosanlegget som kan føre til brann.

Rangers-tap på overtid

Mats Zuccarello og lagkameratene i New York Rangers måtte se seg slått 2–3 etter straffeslag da de tok imot Philadelphia Flyers på hjemmebane søndag kveld.

I straffeslagkonkurransen fikk Zuccarello mulighet til å sikre hjemmelaget et mål, men pucken ble reddet. Han fikk 21 minutter og 52 sekunder spilletid denne gangen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden