Siktede erkjenner drap i Sandnes

En mann er siktet for drap i Sandnes etter at en person ble funnet død på en privat adresse. Mannen i 20-årene erkjenner drapet, opplyste politiadvokat Fredrik Martin Soma i Sørvest politidistrikt under en pressekonferanse søndag.
En mann er siktet for drap i Sandnes etter at en person ble funnet død på en privat adresse. Mannen i 20-årene erkjenner drapet, opplyste politiadvokat Fredrik Martin Soma i Sørvest politidistrikt under en pressekonferanse søndag. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i 20-årene er siktet for drap etter at en mann ble funnet død på en privat adresse i Sandnes i Rogaland søndag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiets operasjonssentral fikk søndag morgen klokken 05.07 melding om en død person i en privatbolig i Sandnes.

Det var en mann i 20-årene som ringte inn til politiet og fortalte om saken.

– Politiet var raskt på stedet og pågrep mannen som ringte til politiet. Han er siktet for drap, sier politiadvokat i Sørvest politidistrikt Fredrik Martin Soma i en pressemelding.

Ikke formelt identifisert

På en pressebrifing søndag ettermiddag opplyste Soma at den siktede mannen har erkjent drapet, og at den døde er en mann.

– Den drepte er ikke formelt identifisert, men politiet har en oppfatning av hvem det er. Politiet er av den oppfatning at det er en relasjon mellom den siktede og avdøde, men vil ikke gå inn på relasjonen, sier Soma under pressebrifingen.

Den siktede blir avhørt, samtidig som politiet driver med taktisk og teknisk etterforskning. I tillegg opplyser Soma at det vil bli gjennomført en rundspørring i området rundt åstedet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ikke noe om bakgrunnen

Ifølge Stavanger Aftenblad ble den døde funnet i bydelen Austrått, sørøst for Sandnes sentrum

Politiet kan på nåværende tidspunkt ikke si noe om foranledningen, hendelsesforløpet eller bakgrunnen for drapet.

Slik saken framstår, er det ifølge Soma ingenting som tyder på at det har vært andre involvert i drapshandlingen. Han utelukker imidlertid ikke at det kan finnes vitner.

Den siktede vil bli framstilt for varetekt i Jæren tingrett mandag klokken 9.