43 Lotto-millionærer før jul

I tillegg til vanlig Lotto-trekning, var det også en såkalt supertrekning lørdag. Dermed kan 43 vinnere gå julen i møte som Lotto-millionærer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer delte førstepremiepotten i den ordinære trekningen og sitter igjen med 9,7 millioner kroner hver.

Den siste lørdagen før jul var det også supertrekning, en god gammeldags loddtrekning blant alle kupongene som er levert inn siden forrige supertrekning. Der spiller det ingen rolle om du har noen rette tall – 42 vinnere ble trukket «ut av hatten». En av vinnerne var et andelslag der hver deltaker får 100.000 kroner inn på konto. De øvrige 41 var enkeltspillere, som vinner en million hver.

De mange millionærene befinner seg i nesten hele landet, opplyser Norsk Tipping. Flest vinnere ble det i Møre og Romsdal denne bitte lille julaften: 5 supervinnere og en «vanlig» Lotto-vinner. 14 av landets fylker hadde minst én vinner, men Troms, Finnmark, Vest-Agder og Norsk Tippings hjemfylke Hedmark hadde ingen vinnere denne kvelden.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden