Mann slept etter taxi i Oslo

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da politiet rykket ut etter meldinger om vold mot flere personer i Oslo sentrum, så de en mann som tilsynelatende ble slept etter en taxi.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt sier ved 4.30-tiden at de fortsatt ikke har helt oversikt over hva som skjedde på Fridtjof Nansens plass bak Oslo rådhus en times tid senere.

– Vi fikk meldinger om en rabiat mann som gikk løs på flere personer. Han skal ha kastet en jente i bakken, og den som meldte til oss sa han var blitt slått i hodet så han blødde, forteller Skott.

– Da våre folk kom til stedet, så de en mann som forsøkte å holde igjen en taxi, og patruljen oppfatter det som at han blir slept etter bilen. det viser seg å være fornærmede, som forsøker å hindre gjerningsmannen i å stikke av.

Mannen som forsøkte å holde igjen bilen, har fått noen skader og blir sett til av helsepersonell. Skott sier det ikke er noen alvorlige skader i forbindelse med hendelsen. Politiet leter etter en antatt skadd jente og finner henne et kvartal unna.

– Hun fremstår som uskadd, men ønsker ikke å forklare seg for oss, sier Skott.

Den antatte gjerningsmannen er en mann i 20-årene, og han er pågrepet av politiet. Operasjonslederen sier taxisjåføren risikerer å få førerkortet beslaglagt.