Drapene i Marokko preger folk på Bryne

For mange på Bryne føles terroren og drapene i Marokko ekstra nært når det rammer noen fra deres eget hjemsted. Maren Ueland (28), som ble drept i Marokko, var fra Bryne. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
For mange på Bryne føles terroren og drapene i Marokko ekstra nært når det rammer noen fra deres eget hjemsted. Maren Ueland (28), som ble drept i Marokko, var fra Bryne. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

På Bryne, hjemstedet til Maren Ueland, er mange preget av drapet på den unge kvinnen i Marokko denne uken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen har unngått å få med seg det brutale dobbeltdrapet på 28 år gamle Ueland og hennes 24 år gamle danske venninne Luisa Vesterager Jespersen. De reiste sammen til Marokko, der de blant annet skulle på fjelltur. Mandag ble de funnet drept i Atlasfjellene.

Sigurd og Tove Mette B. Larsen er blant dem som føler at drapene berører dem litt ekstra, skriver Stavanger Aftenblad.

– Det er helt ufattelig det som har skjedd, og det er dypt tragisk uansett hvor i verden det hadde skjedd. Men klart at det berører oss litt ekstra når det er ei jente herfra. Helt forferdelig, sier Sigurd Larsen fra Bryne.

– Vi har selv barn som er ungdommer, og vi vet at de snakker en del om det som har skjedd. Som foreldre gjør man seg jo noen tanker, sier Tove Mette B. Larsen.

Hun legger til at hun ikke tror folk helt klarer å ta inn over seg hva som egentlig har skjedd.

Også Torill Stålesen Høyland og Monika Stålesen kjenner at terroren har kommet litt ekstra tett på de siste dagene.

– Dette berører oss alle. Vi har begge barn som ikke er så langt unna Maren i alder, så det gjør nok at vi kjenner på ganske sterke følelser. Alle snakker om dette. Det er bare helt grusomt og tragisk, sier de to kvinnene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden