Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene onsdag 19. desember.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KrF-avklaring

KrF-nestleder Kjell Ingolf Ropstad sa tidligere denne uken at han håpet partiet onsdag kunne komme til en endelig konklusjon på om de skal gå i regjeringsforhandlinger eller ikke.

Tirsdag ga Fremskrittspartiet tommel opp for å gå i regjeringsforhandlinger med KrF, Venstre og Høyre.

EU forbereder «no deal»

EU-kommisjonen ventes å legge fram en pakke med tiltak for å forberede EU på en situasjon der Storbritannia går ut av unionen uten avtale.

Den britiske regjeringen skal samme dag legge fram forslag til innvandringspolitikk etter brexit. I tillegg møter Theresa May i Parlamentet til en spørretime hvor striden rundt brexit antas å være tema.

Riksdagen orienterer

Riksdagspresident Andreas Norlén skal etter planen fortelle pressen hvordan han har tenkt å gå videre med Sveriges uløste regjeringsspørsmål.

Moderaternas leder Ulf Kristersson regner med å få regjeringsoppdraget når Norlén orienterer om veien videre.

Blir det bekreftet?

Ole Gunnar Solskjær ble presentert som Manchester Uniteds nye midlertidige manager på klubbens nettsider i går. Trolig er det saker som er gjort klare for publikum når avalen er klar, og som er gjort søkbare ved en feil.

Foreløpig har verken Solskjær eller United bekreftet trenerbyttet etter at det ble kjent at José Mourinho er ferdig om trener.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden