Marius Borg Høiby har mistet redaktørjobben

Marius Borg Høiby fikk i april enredaktørstilling i det britiske magasinet Tempus der han ble ansatt i mars. Nå er magasinet avviklet.
Marius Borg Høiby fikk i april enredaktørstilling i det britiske magasinet Tempus der han ble ansatt i mars. Nå er magasinet avviklet. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Tempus Magazine er avviklet, bekrefter Høiby.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Marius Borg Høiby (21) skal ha mistet jobben, og har flytta hjem til Norge, skriver Se og Hør.

– Tempus Magazine er avviklet, og det er derfor ingen som jobber der lengre, skriver Marius Borg Høiby i en melding til ukebladet.

Det var i april at det ble kjent at Høiby har fått en redaktørstilling i det britiske magasinet Tempus der han ble ansatt i mars.

Redaktør Rachel Ingram i Tempus Media Limited bekreftet ansettelsen.

– Jeg kan bekrefte at Marius arbeider hos oss, men vi kommer ikke til å gi noen kommentarer utover det, uttalte hun til Dagbladet.

19. mars fikk han blant annet publisert en artikkelom elektriske luksusbiler.

På magasinets hjemmeside ble Høiby profilert som deres nye style editor (trendredaktør, journ.anm.). Magasinet omtalet ham som «norsk prins» flere ganger. Blant annet i en reportasje fra da publikasjonen arrangerte etterfesten til musikkprisutdelingen Brit Awards.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Slik blir våren på TV 3: – Vi må bli mer forutsigbare som kanal

«Glamorøse kjendiser, inkludert artist Pixie Lott og hennes modellkjæreste Oliver Cheshire, modell og skuespiller Paul Sculfor, sanger Tallia Storm og den norske prinsen Marius Borg Høibygikk ned den røde løperen på vei til lokalene hvor vi arrangerte etterfest, bare for spesielt inviterte», het det blant annet i reportasjen.

Papirutgaven av Tempus, der Høiby ble som «norsk prins», ble utgitt i mars. På nettsidene fjernet magasinet omtalen av Marius Borg Høiby som kongelig.

Saken er først publisert på Kampanje.com

SE VIDEO: Kronprinsesse Mette-Marit refset norsk presse for behandlingen av sønnen i januar i fjor: