Meny

Varsler vanskelige kjøreforhold i Sør-Norge

De neste dagene er det meldt mye nedbør i form av snø, sludd og regn i store deler av Sør-Norge. Vegtrafikksentralen ber bilistene om å kjøre forsiktig. Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Det er varslet mye nedbør i Sør-Norge de neste dagene, og med temperaturer ned mot null grader ber Vegtrafikksentralen bilistene om å kjøre forsiktig.

Ifølge Vegtrafikksentralen bør bilister i Agder, Telemark, Vestfold og Buskerud være ekstra varsomme.

– Torsdag kveld og fredag ventes vanskelige kjøreforhold på grunn av snø og temperaturer rundt null grader. Vi ber bilister kjøre etter forholdene og vise hensyn, skriver Vegtrafikksentralen på Twitter torsdag kveld.

Meteorologisk institutt har utvidet sitt farevarsel om vanskelige kjøreforhold til å gjelde helt fram mot midnatt lørdag. Varselet gjelder for Øst- og Sørlandet. Det er meldt store mengder snø, sludd og regn, og det er ifølge meteorologene også fare for underkjølt regn de neste tre dagene.

Søk og se detaljert værinformasjon, få rask tilgang til favorittsteder via Siste søk og les nyheter om vær, natur og kjøreforhold

Populært