Meny

25-åring tiltalt for grov vold i Tromsø

En 25 år gammel mann er tiltalt etter å ha utsatt en annen mann for grov vold i Tromsø sentrum i sommer. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
En 25 år gammel mann risikerer flere års fengsel etter å ha utsatt en annen mann for grov vold i Tromsø sentrum i sommer.

7. februar må den tiltalte, som er fra Sørlandet, møte i Nord-Troms tingrett, skriver Nordlys.

Han skal ifølge påtalemyndigheten ha angrepet fornærmede ved Clarion-hotellene i byen, slengt ham over ende og dunket ansiktet hans i stålristene på brygga. Fornærmede havnet så i vannet, hvorpå den tiltalte presset hodet hans under vann og sparket ham.

Volden pågikk fram til andre kom fornærmede til unnsetning. Fornærmede fikk alvorlige skader som bidro til en sykemelding over en lang periode, ifølge tiltalen. Den tiltalte risikerer fengsel i ti år.

(©NTB)

Populært