Mann hentet opp av vannet i Oslo

I 6-tiden tirsdag morgen var brannvesen, helsepersonell og politi rykket ut til Langkaia i Oslo etter at et vitne meldte fra om en mann som var falt i vannet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
I 6-tiden tirsdag morgen var brannvesen, helsepersonell og politi rykket ut til Langkaia i Oslo etter at et vitne meldte fra om en mann som var falt i vannet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann ble fraktet bevisstløs inn i ambulanse etter å ha blitt hentet opp av vannet ved Langkaia i Oslo tirsdag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidlig tirsdag morgen var brannvesen, helsepersonell og politi rykket ut til Langkaia i Oslo etter at et vitne meldte fra om en mann som var falt i vannet. I 6-tiden observerte NTB at en mann var blitt hentet opp og ble fraktet på båre inn i ambulanse.

– Vi vet ikke hvilken tilstand mannen er i, men han var bevisstløs og pustet med hjelp av maskin da han ble fraktet inn i ambulansen, opplyser operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om ulykken av brannvesenet klokken 5.47 tirsdag morgen. Ifølge vitnet gikk mannen under vannflaten rett før dykkerne fra brannvesenet ankom stedet. Politiet vet foreløpig ikke foranledningen til hendelsen.