Mediemeldingen blir ytterligere utsatt

Kulturminister Trine Skei Grande (V) har varslet store endringer for mediebransjen, men mediemeldingen lar vente på seg. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Kulturminister Trine Skei Grande (V) har varslet store endringer for mediebransjen, men mediemeldingen lar vente på seg. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kulturminister Trine Skei Grande (V) har lovet store endringer i mediepolitikken. Men nå er den varslede mediemeldingen ytterligere utsatt, til over nyttår.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kulturdepartementet bekrefter overfor Kampanje at mediemeldingen blir utsatt atter en gang, til over nyåret. Grande har tidligere antydet at meldingen kunne komme før jul.

Meldingen springer ut av innstillingen mediemangfoldsutvalget kom med i fjor. Utvalget foreslo en rekke tiltak for å bedre mediemangfoldet i Norge. Den varslede meldingen er blitt utsatt flere ganger siden da.

– Jeg håper mediebransjen er med på laget, for i den nye mediemeldingen skal vi foreslå de store endringene vi mener trengs i hele mediebransjen når det gjelder finansiering av medier, sa kulturministeren til Kampanje da hun la fram mediebudsjettet i oktober.