Meny

Ingen funn i letingen etter savnet 18-åring i Trondheim

Mandag denne uken friga politiet bilder av savnede Odin André Hagen Jacobsen, fanget opp av overvåkingskameraer i Trondheim. 18-åringen ble meldt savnet etter at han ikke kom hjem etter en tur på byen i Trondheim lørdag 17. november. Foto: Politiet / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Søket etter savnede Odin André Hagen Jacobsen (18) i Trondheim ga ingen resultater søndag.

– Brannvesenet, som har bistått med båt og dykkere, har avsluttet for dagen på grunn av mørkets frembrudd, sier operasjonsleder Kamilla Engen i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Søket etter 18-åringen har vært konsentrert rundt Brattøra i Trondheim, hvor passet, bankkortet og det som skal være Jacobsens mobiltelefon, ble funnet fredag. Brannvesenet søkte søndag med båt og dykkere i den nedre delen av Nidelva, Dorabassenget og hurtigrutebassenget.

– Brannvesenet vil fortsette søket når det er egnede forhold, sier Engen.

18 år gamle Odin André Hagen Jacobsen fra Skaun ble meldt savnet etter at han ikke kom tilbake etter en tur til Trondheim sentrum lørdag 17. november. Den siste sikre observasjonen politiet har, er fra et kamera som fanget opp den savnede ved Fjordgata 46 klokken 5.39 på morgenen søndag 18. november.

Les også: Søket etter savnet 18-åring i Trondheim gjenopptatt – bankkort og mobil funnet

Populært