Meny

18-åring har vært savnet i Trondheim i to uker, politiet gir ikke opp jakten

Mandag denne uken friga politiet bilder av savnede Odin André Hagen Jacobsen, fanget opp av overvåkingskameraer i Trondheim. 18-åringen ble meldt savnet etter at han ikke kom hjem etter en tur på byen i Trondheim lørdag 17. november. Foto: Politiet / NTB scanpix Foto: Politiet / NTB scanpix
Politiet fortsetter søket etter Odin André Hagen Jacobsen (18), som har vært savnet i Trondheim i to uker. Passet, bankkortet og trolig mobilen hans er funnet.

– Vi har allerede startet søk med rundt fem mann fra brann og redning. Vi søker med både båt og dykkere, sier brannmester Gunnar Sundli i Trøndelag brann- og redningstjeneste til Adresseavisen søndag formiddag.

Søket ble gjenopptatt lørdag etter at det dagen før ble funnet gjenstander i havneområdet Brattøra i Trondheim som kan knyttes til Jacobsen. Politiet opplyste at det var snakk om pass, bankkort og det de trodde var 18-åringens mobiltelefon.

Lørdagens søk var konsentrert rundt funnstedet, men 18-åringen ble ikke funnet. Politiet opplyser likevel at det også søndag blir gjort et detaljert søk i nærheten av funnstedet.

– Vi har samme utgangspunkt som i går, og søker i nedre del av Nidelva, Dorabassenget og hurtigrutebassenget. Søket vil pågå såfremt det er lyst nok, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Trøndelag politidistrikt til avisen.

18 år gamle Odin André Hagen Jacobsen fra Skaun ble meldt savnet etter at han ikke kom tilbake etter en tur til Trondheim sentrum lørdag 17. november.

Den siste sikre observasjonen politiet har, er fra et kamera som fanget opp den savnede ved Fjordgata 46 klokken 5.39 på morgenen søndag 18. november.

Populært