Voldstiltalt skal ha hatt 50 løpegutter

Politiet har rykket ut til Vestli i Groruddalen en lørdagskveld i april etter meldinger om skyting og bråk mellom ungdommer. Ifølge Aftenpostens kilder skal den tiltalte 34-åringen ha vært mål for skytingen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Politiet har rykket ut til Vestli i Groruddalen en lørdagskveld i april etter meldinger om skyting og bråk mellom ungdommer. Ifølge Aftenpostens kilder skal den tiltalte 34-åringen ha vært mål for skytingen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En norskpakistaner som av politiet beskrives som en sentral skikkelse i Oslos kriminelle miljø, er tiltalt for over ti forhold, blant annet for vold og trusler.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

34-åringen, som er tidligere Young Guns-medlem, er tiltalt for grov vold mot to personer, trusler mot en rekke personer, deriblant en politimann, samt grovt bedrageri og ulovlig våpenbesittelse, skriver Aftenposten. Mannen nekter straffskyld.

Da mannen ble varetektsfengslet i juni, beskrev Oslo-politiet ham som en sentral skikkelse i hovedstadens kriminelle miljøer.

Ifølge Aftenpostens kilder i det belastede ungdomsmiljøet i Groruddalen i Oslo, skal 34-åringen ha om lag 50 løpegutter på Vestli. 34-åringens forsvarer, Trygve Staff, ønsker ikke å kommentere avisens opplysning.

Norskpakistaneren skal fram 2015 ha vært Young Guns-medlem, men havnet i konflikt med flere i den kriminelle gjengen. I sommer skal han ha blitt avbildet med en av toppene i MC-klubben Satudarah, skriver avisen.

34-åringen er blant en av fire menn som er tiltalt i saken som starter i Oslo tingrett 10. desember.