Meny

Søket etter savnet 18-åring i Trondheim gjenopptatt – bankkort og mobil funnet

Mandag denne uken friga politiet bilder av savnede Odin Andre Hagen Jacobsen, fanget opp av overvåkingskameraer i Trondheim. 18-åringen ble meldt savnet etter at han ikke kom hjem etter en tur på byen i Trondheim lørdag 17. november. Foto: NTB scanpix
Politiet gjenopptok lørdag søket etter 18 år gamle Odin André Hagen Jacobsen som har vært savnet i Trondheim i to uker. Søket ble avsluttet da det ble mørkt.

– Søndag formiddag starter vi opp på nytt, forteller operasjonsleder Lars Letnes i hos politiet i Trondheim til NTB lørdag kveld.

Fredag ble det funnet gjenstander i havneområdet Brattøra i Trondheim som kan knyttes til Jacobsen. Politiet opplyste om funnet lørdag.

– Vi har funnet pass, bankkort og det vi tror er hans mobiltelefon. Det ble funnet inntil en bygning, og det kan virke som om det har ligget der en stund. Det ble funnet av en tilfeldig person som oppholdt seg i området, sier Per Christian Stokke i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Var på fest

Funnstedet er utgangspunktet for søket som ble satt i gang i 9-tiden lørdag, opplyser Trøndelag politidistrikt. Brannvesenet har bidratt i søket med båt og dykkere, mens Røde Kors bistår med båt og søk på land.

18-åringen fra Skaun ble meldt savnet etter at han ikke kom tilbake etter en tur til Trondheim sentrum lørdag 17. november.

Politiet har tidligere opplyst at han skal ha vært på en fest sammen med noen andre ungdommer denne lørdagskvelden. De har forklart at de skilte lag for å gå hjem tidlig på morgenen søndag.

Skilte lag

Jacobsen og kameratene skal ha vært på et hotellrom og drukket øl, har vennene sagt i politiavhør. Da de skilte lag, skal 18-åringen ha sagt at han skulle finne en buss for å komme seg hjem til Skaun, men den gikk først på formiddagen.

18-åringen er elev ved Orkdal videregående skole. Han ble meldt savnet av foreldrene som han bor sammen med i Eggkleiva i Skaun kommune søndag 18. november.

Den siste sikre observasjonen politiet har, er fra et kamera som fanget opp den savnede ved Fjordgata 46 klokken 5.39 på morgenen søndag 18. november, opplyste politiet mandag denne uken.

Populært