Fortsatt uvisst hva som har skjedd med savnet 25-åring i Ørsta

Maja Justyna Herner (25) har vært savnet siden onsdag 22. november i et område i nærheten av Skåla og Saudehornet i Ørsta. Foto: Privat / handout fra politiet / NTB scanpix
Maja Justyna Herner (25) har vært savnet siden onsdag 22. november i et område i nærheten av Skåla og Saudehornet i Ørsta. Foto: Privat / handout fra politiet / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet holder alle muligheter åpne når det gjelder hva som har skjedd med Maja Justyna Herner (25) som ble meldt savnet i fjellene i Ørsta forrige onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Møre og Romsdal politidistrikt opplyser fredag at arbeidet med å finne den savnede polske 25-åringen pågår kontinuerlig, og at politiet fremdeles undersøker bredt uten en låst teori om hva som kan ha skjedd med henne.

Ifølge politiadvokat Inger Myklebust Ferstad i Møre og Romsdal politidistrikt har politiet jevnlig kontakt med Røde Kors og de andre frivillige ressursene. Fredag ble også Norsk alpine redningsgrupper satt inn i leteaksjonen.

– Vi skal bruke trafikkdata fra turer som politiet går i området hvor kvinnen forsvant, til å sammenligne med trafikkdata fra den savnedes mobiltelefon, sier Myklebust Ferstad.