Fortsatt kritisk for voldsskadet mann i Bergen

Tilstanden er fortsatt kritisk for mannen som mandag kveld ble funnet blødende i et skogholt i Fyllingsdalen i Bergen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Bergen etterforsker den grove voldssaken med full styrke og framstiller enda en person for fengsling torsdag, får NTB opplyst av Bergen tingrett. Onsdag ble en mann varetektsfengslet i fire uker i samme sak, og ytterligere tre personer er siktet i saken.

Siktelsene lyder, ifølge Bergensavisen, på grov kroppsskade, og én er siktet for falsk forklaring

Den 52 år gamle mannen ble funnet mandag kveld blødende i et skogholt nær Fyllingsdalen kirke i Bergen. Skadene viste seg å være alvorligere enn først antatt, og tirsdag kom meldingen om at mannen var kritisk skadd.

Torsdag formiddag opplyser Helse Bergen at 52-åringens tilstand fortsatt er kritisk, skriver Bergens Tidende.

Politiet sier det ikke er snakk om blind vold, men at det skal være en relasjon mellom den fornærmede og de siktede. Politiet har flere teorier om voldshendelsen, en av dem at det har vært en konflikt mellom offeret og en av de siktede, skrev Bergensavisen onsdag. Dette vil politiet imidlertid ikke si noe om.

Personvernpolicy