Åpen for alle - alltid

Kvinne funnet med alvorlige hodeskader - mann pågrepet

En kvinne er hardt skadd og fløyet til sykehus etter at hun ble funnet tirsdag morgen på Klokkarstua i Hurum. Kvinnens ektemann er pågrepet og siktet for grov kroppsskade.
En kvinne er hardt skadd og fløyet til sykehus etter at hun ble funnet tirsdag morgen på Klokkarstua i Hurum. Kvinnens ektemann er pågrepet og siktet for grov kroppsskade. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann er pågrepet etter at en kvinne ble funnet med alvorlige hodeskader i Hurum i Buskerud tirsdag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet og AMK fikk melding om at kvinnen var blitt funnet hardt skadd i hjemmet sitt på Klokkarstua i Hurum i 9-tiden.

– På grunn av skadeomfanget ble hun fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus. Det blir betegnet som alvorlige skader, sier lensmann Sigrid Andreassen i Røyken og Hurum til Drammens Tidende.

«Politiet har i etterkant valgt å sikte kvinnens ektemann i forbindelse med hendelsen. Mannen er siktet for grov kroppsskade», heter det i en pressemelding fra Sørøst politidistrikt.

Kvinnen skal være i 40-årene og ektemannen i 50-årene. Det var ektemannen som meldte fra om hva som hadde skjedd. Han skal avhøres senere.

Politiet ønsker foreløpig ikke å gå ut med mer informasjon om hendelsen, og de understreker at de er helt i startfasen av etterforskningen.

– Vi jobber med å skaffe en oversikt over hva som har skjedd, sier Andreassen.