IKEA trekker uttrekkbart spisebord fra markedet

Flere IKEA-kunder har opplevd at tilleggsplaten i det uttrekkbare bordet Glivarp frostet hvit har løsnet og falt av. Foto: IKEA / NTB scanpix
Flere IKEA-kunder har opplevd at tilleggsplaten i det uttrekkbare bordet Glivarp frostet hvit har løsnet og falt av. Foto: IKEA / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

IKEA tilbakekaller spisebordet Glivarp etter flere meldinger fra kunder om at tilleggsplaten på bordet har løsnet og falt av.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er en risiko for at tilleggsplaten løsner fra skinnene, noe som kan føre til at platen faller av, opplyser IKEA i en pressemelding.

Møbelkjeden har mottatt rapporter fra flere kunder om at tilleggsplaten i det uttrekkbare bordet Glivarp frostet hvit har løsnet og falt av.

– Sikkerheten til kundene våre har høyeste prioritet, og derfor tilbakekaller vi det berørte partiet som et forebyggende tiltak, skriver selskapet videre.

I meldingen om tilbakekallelse opplyses det at det er solgt 357 slike bord i Norge. IKEA lover full refusjon og vil ikke kreve kjøpsbevis for dem som returnerer slike bord.

Personvernpolicy