Meny

Dette skjedde i natt

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag 22. november.

Søk etter savnet kvinne

Et helikopter og bakkemannskaper lette natt til torsdag etter en kvinne som ble meldt savnet da hun ikke kom tilbake fra en fjelltur i Ørsta.

Kvinnen, som er i 20-årene, dro ut på tur ved 13.30-tiden onsdag, og ingen har hatt kontakt med henne siden.

Russisk skyteøvelse utenfor Lofoten

For tredje gang denne måneden har den russiske marinen varslet en skyteøvelse i Norges økonomiske sone. Denne gangen skal det skytes med raketter vest for Lofoten.

Russerne har sendt ut varsel til fly og skip om øvelsen i et område rundt 200 kilometer vest for Stokmarknes fra tirsdag til torsdag denne uken, skriver Barents Observer.

Klassekampen: – Grøvan innstilt på mistillit

KrFs mann i kontrollkomiteen, Hans Fredrik Grøvan, skal være innstilt på mistillit mot regjeringen partiet hans ønsker å gå inn i, skriver Klassekampen.

Ifølge en sentral kilde skal Grøvan ha forfattet et mistillitsforslag som Ap og Sp er beredt til å støtte i terrorsikringssaken. Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité skal om en uke avgi sin innstilling i saken.

Sier nei til FN-pakt

Sveits sier de ikke vil signere FNs migrasjonspakt i denne runden. USA, Østerrike, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Estland, Polen, Israel og Ungarn er alle land som har sagt nei til pakten.

Pakten skal etter planen sluttføres når FN-landene møtes i Marokko 10. desember.

Rangers briljerte i lokalderby

Mats Zuccarello måtte igjen se New York Rangers fra tribunen da laget tok en overlegen 5-0-seier mot New York Islanders i lokalderbyet onsdag.

Kampen mot Islanders er den tredje kampen på rad nordmannen har måttet stå over på grunn av en lyskeskade.

(©NTB)

Populært