Meny

18-åring fengslet i fire uker etter knivstikking på Blå

Politiet vil be om at den 18 år gamle mannen som er siktet for drapsforsøk på utestedet Blå i Oslo i helgen, varetektsfengsles i fire uker. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
18-åringen som er siktet for to drapsforsøk på utestedet Blå i Oslo i helgen, er i Oslo tingrett varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Dermed fikk politiadvokat Sturla Henriksbø i Oslo politidistrikt fullt medhold i sin begjæring. Fengslingsmøtet gikk for lukkede dører i Oslo tingrett onsdag ettermiddag.

18-åring meldte seg for politiet etter knivstikking i Oslo

18-åringen, som var etterlyst etter knivstikkingen, møtte opp på politihuset i Oslo mandag kveld sammen med sin forsvarer Thomas Wyller og ble avhørt samme kveld. Politiet hadde da lett etter mannen siden søndag.

Voldsepisoden skjedde natt til søndag da to menn i 20-årene ble kritisk skadd inne på utestedet. Ifølge vitner kom to menn ut, blødende fra overkroppen. Tirsdag var begges tilstand stabil. En av dem betegnes som alvorlig skadd.

– Siktede knytter seg til åstedet og hendelsen, men han erkjenner ikke straffskyld for drapsforsøk. Han hevder han ikke har brukt kniv mot noen, sa Henriksbø til NTB tirsdag.

Mannen, som fylte 18 år for få dager siden, er godt kjent av politiet fra mange tidligere saker og har tilhørighet til et kriminelt miljø.

Populært