Meny

Frp forventer en annen tone fra KrF

Finanspolitisk talsperson i Høyre Henrik Asheim (til venstre), finanspolitisk talsperson i KrF Kjell Ingolf Ropstad, finanspolitisk talsperson i Venstre Abid Raja og finanspolitisk talsperson i Frp Helge André Njåstad under pressekonferansen i vandrehallen i Stortinget i forbindelse med at KrF og regjeringspartiene er enige om neste års statsbudsjett. Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Fremskrittspartiets Helge André Njåstad sier det er spenninger mellom KrF og Frp og håper på en bedre tone framover om de to partiene skal kunne samarbeide.

– Det er ingen hemmelighet at det er spenninger mellom KrF og Frp, sa finanspolitisk talsmann Helge André Njåstad i Frp etter budsjettenigheten tirsdag kveld.

– Vi har klart å bli enige om budsjettet denne gangen, men skal vi bli enige fra dag til dag i et forpliktende samarbeid, krever det at vi omtaler hverandre på en annen måte enn det vi har vært vitne til i høst. Dette har preget mange i Frp, uten at vi har tatt til motmæle mot karakteristikkene som har kommet om oss, sa Njåstad.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært