Tre personer skadd i frontkollisjon i Sandnes

Tre personer er skadd, men ved bevissthet, etter at en taxi og en personbil kolliderte ved rådhuset i Sandnes natt til tirsdag. Skadeomfang og årsak er ukjent.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk inn melding om ulykken på fylkesvei 44 gjennom Sandnes sentrum i Rogaland klokka 3.37. Ifølge politiet er det personbilen som har kommet over i motgående felt og frontkollidert med taxien. I personbilen satt kun fører, mens taxien hadde en passasjer med seg.

– Alle tre har skader og ble først tatt hånd om av helsepersonell på stedet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Det er store materielle skader, og det er mistanke om at det var høy hastighet involvert, sier operasjonsleder Victor Jensen i Sørvest politidistrikt til NTB.

Ulykken skjedde i krysset Jærveien/St. Olavs Gate, rett ved rådhuset i byen. Brannvesenet rykket også ut for å bistå. De tre skadde ble kjørt med ambulanse til Stavanger universitetssjukehus.

Personvernpolicy