To brødre omkom i småflyulykken i Meråker

Det var brødrene Espen Andreas Holdnes Hoff (54) og Stig Harald Hoff (59) fra Trøndelag som omkom i flystyrten like nord for flystripa på Øian i Meråker, opplyser Trøndelag politidistrikt i en pressemelding. Foto: Privat / NTB scanpix
Det var brødrene Espen Andreas Holdnes Hoff (54) og Stig Harald Hoff (59) fra Trøndelag som omkom i flystyrten like nord for flystripa på Øian i Meråker, opplyser Trøndelag politidistrikt i en pressemelding. Foto: Privat / NTB scanpix Foto: Privat / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har offentliggjort identiteten på de to personene som mistet livet da et småfly styrtet i Meråker i Trøndelag onsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var brødrene Espen Andreas Holdnes Hoff (54) og Stig Harald Hoff (59) fra Trøndelag som omkom i flystyrten like nord for flystripa på Øian i Meråker, opplyser Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Vraket etter flyet ble torsdag ettermiddag fraktet ut fra ulykkesstedet med helikopter, og de to omkomne ble fraktet til St. Olavs hospital, hvor de vil bli obdusert fredag morgen.

Flyvraket vil bli fraktet til Kjeller i Akershus, hvor Havarikommisjonen vil undersøke vraket for å finne ut hva som skjedde.

Bakgrunn: To omkom da småfly styrtet i skogen i Trøndelag