Meny

Mann som ble skutt av politiet i Skogn tiltalt for drapsforsøk

Mannen som knivstakk to menn og selv ble skutt i beinet av politiet i Skogn i Trøndelag, er nå tiltalt for drapsforsøk og grov kroppsskade etter hendelsen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mannen som ble skutt i beinet av politiet i Skogn i Trøndelag i juni, er nå tiltalt for drapsforsøk på broren sin.

Statsadvokaten varsler i tiltalen at det kan bli lagt ned påstand om overføring til tvungent psykisk helsevern når rettssaken starter i Inntrøndelag tingrett 19. november, skriver Adresseavisen.

22. juni i år ble det gjennomført et grovt innbrudd i en gullsmedforretning i Levanger. En bil var kjørt gjennom vinduet og en mengde varer ble stjålet. Som en del av etterforskningen av denne saken reiste politiet til en bolig for å sjekke om en av beboerne der hadde alibi.

Da politiet kom til stedet, knivstakk den nå tiltalte mannen sin egen bror og en bekjent, ifølge tiltalen. Broren fikk stikkskader i brystet, ryggen, armen og skulderen. Også en annen person i leiligheten ble angrepet og fikk kuttsår i ansiktet.

For å avverge flere skader, skjøt politiet knivmannen i beinet.

Det har siden vist seg at verken den tiltalte eller de to fornærmede hadde noe med gullsmedinnbruddet å gjøre.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært