Etterforskere i Oslo-politiet til Frankrike for å avhøre drapssiktet 20-åring

Drapssiktede Makaveli Lindén ble ført til et rettsmøte i Dijon i Frankrike 24. oktober. Han er siktet for drapet på Heikki Bjørklund Paltto i en leilighet på Majorstuen i Oslo mandag 15. oktober. Foto: Dominique Trossat/AP / NTB scanpix
Drapssiktede Makaveli Lindén ble ført til et rettsmøte i Dijon i Frankrike 24. oktober. Han er siktet for drapet på Heikki Bjørklund Paltto i en leilighet på Majorstuen i Oslo mandag 15. oktober. Foto: Dominique Trossat/AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Etterforskningsledelsen i Oslo politidistrikt reiser mandag til Frankrike for å få gjennomført avhør av mannen som er siktet for drapet på Majorstuen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Politiet ønsker å gjennomføre et avhør med den siktede. Dagen i dag vil gå med til selve reisen og til praktiske avklaringer med franske myndigheter. Selve avhøret vil etter planen ikke gjennomføres i dag, opplyser kommunikasjonsrådgiver Martine Laeng i Oslo politidistrikt mandag morgen.

Blant dem som reiser til Dijon mandag, er politiadvokat Christian Hatlo. Også den siktede 20-åringens forsvarer, Øystein Storrvik, reiser til Dijon for å bistå klienten.

Den svenske statsborgeren Makaveli Lindén ble pågrepet i Dijon tirsdag 23. oktober. Han er siktet for drapet på Heikki Bjørklund Paltto (24) i en leilighet på Majorstuen i Oslo mandag 15. oktober.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden