Ingen livstegn fra trusseltiltalte Mohyeldeen Mohammad

Påtalemyndigheten har fortsatt ikke hørt noe fra trusseltiltalte Mohyeldeen Mohammad og vet ikke om han har vendt tilbake til Norge. Her aktor i saken, statsadvokat Frederik G. Ranke.
Påtalemyndigheten har fortsatt ikke hørt noe fra trusseltiltalte Mohyeldeen Mohammad og vet ikke om han har vendt tilbake til Norge. Her aktor i saken, statsadvokat Frederik G. Ranke. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Påtalemyndigheten har fortsatt ikke hørt noe fra trusseltiltalte Mohyeldeen Mohammad (32), og vet ikke om han har vendt tilbake til Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Status er den samme som det som kom fram i retten mandag. Mohammad er fortsatt internasjonalt etterlyst etter at han ikke møtte til hovedforhandlingen, sier aktor, statsadvokat Frederik G. Ranke, til NTB fredag.

Grunnen til at 32-åringen er etterlyst, er at han ikke møtte i Oslo tingrett mandag. Han står tiltalt for trusler mot stortingspolitikeren Abid Raja (V). Påtalemyndigheten mener Mohammad er i Marokko.

Politiets sikkerhetstjeneste gjorde Nav oppmerksom på saken, noe som førte til at trygdeutbetalingen for november blir stanset dersom han søker.

Det var satt av en uke til rettsrunden som skulle startet mandag 22. oktober. Rettens parter kom allerede da til enighet om nytt tidspunkt for saken som nå er berammet fra tirsdag 13. til og med mandag 19. november.