Fire personer er pågrepet for bortføring i Bergen

Politihelikopter fra Oslo ankommer Nipedalen ved Kanadaskogen der politiet jakter på tre menn som er mistenkt for å ha bortført en mann natt til fredag.
Politihelikopter fra Oslo ankommer Nipedalen ved Kanadaskogen der politiet jakter på tre menn som er mistenkt for å ha bortført en mann natt til fredag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Politiet i Bergen har pågrepet fire personer etter at en 39 år gammel mann ble bortført i sentrum av byen natt til fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Bergen har pågrepet fire personer etter at en 39 år gammel mann ble bortført i sentrum av byen natt til fredag.

Fredag formiddag avsluttet politiet i Bergen søket etter mennene i området Nipedalen, Tennebekk og Kanadaskogen på Laksevåg.

Politiet har pågrepet fire personer. Alle er siktet for frihetsberøvelse eller medvirkning i hendelsen der en 39 år gammel mann ble dratt med i en bil og kjørt vekk fra et sted i Bergen sentrum natt til fredag.

Krangling

Politiet mener det ikke var flere personer involvert enn de som nå er pågrepet. De siktede vil bli begjært varetektsfengslet på lørdag.

Alle biler som kom ned fra i Nipedalen ved Kanadaskogen ble sjekket mens politiet lette etter flere menn som er mistenkt for å ha bortført en mann i Bergen natt til fredag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Alle biler som kom ned fra i Nipedalen ved Kanadaskogen ble sjekket mens politiet lette etter flere menn som er mistenkt for å ha bortført en mann i Bergen natt til fredag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Natt til fredag ble politiet kontaktet av en beboer som hadde overhørt krangling ute på gaten. Kort tid etter at politiet fikk beskjed om bråket, skal en mann i slutten av 30-årene ha blitt bortført i en bil.

Bundet mann

Like før klokka 6 ringte en bussjåfør fra leteområdet og opplyste politiet om at en mann ville inn på bussen. Mannen, som var uten sko og bundet på hendene, viste seg å være mannen som ble bortført. Politiet har opplyst at mannen ble skal ha blitt truet med pistol og kniv.

Mannen har forklart til politiet at han ble slått flere ganger i ansiktet og truet. 39-åringen var preget av hendelsen og i sjokk, men i grei form. Han ble fredag formiddag brakt til sykehus for sjekk.

Les også: 16 år gammel jente dømt til tolv års fengsel for drapet på Sørlandssenteret

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden