Khashoggi-drapet kan knyttes til ansatte i Saudi-Arabias kongelige administrasjon og etterretningstjenester, sier USAs utenriksminister Mike Pompeo.

USA har tirsdag derfor tilbakekalt visum som tidligere er utstedt til flere av saudiaraberne som mistenkes for drapet på journalisten Jamal Khashoggi.

En kvinne i 50-årene er sendt til sykehus med angivelige hodeskader etter en voldshendelse i Drøbak. En mann i 40-årene er pågrepet.

Fornærmede ringte selv til politiet og meldte om hendelsen natt til onsdag. Kvinnen er sendt til Ahus med angivelige hodeskader, samt skader på overkroppen. Skadeomfanget er ikke kjent. Det er en relasjon mellom fornærmede og den pågrepne mannen.

Det er en vedvarende fare for en hungersnød i Jemen, større enn det noen nødhjelpsarbeidere i feltet har sett, sier FNs nødhjelpssjef Mark Lowcock.

Lowcock advarte mot hungersnød i Jemen to ganger i 2017, men sier at dagens situasjon har blitt mye verre fordi antallet rammede mennesker har økt.

NSB går til sak mot mann

NSB krever erstatning av mannen som utløste bombealarm på Drammen stasjon i fjor sommer, ifølge NRK. Mannen er allerede dømt til 30 dagers fengsel for hendelsen.

NSB har sendt krav på 608.000 kroner, som skal være det største erstatningskravet mot en privatperson i det statlige selskapets historie.

To Zucca-mål

Mats Zuccarello sto bak to av målene da New York Rangers vant 5–2 mot Florida Panthers i NHL tirsdag kveld lokal tid.

Zuccarello scoret det ene målet i andre omgang, før han i tredje omgang kom med ny nettkjenning. Kampen var lagets niende for sesongen og den første seieren på ordinær tid. De to andre seierne har kommet etter forlengning eller på straffer.