Meny

Politiet tiltaler varig utvist kriminell for drap på Bjerke i Oslo

Politiet har tiltalt en 30 år gammel antatt marokkaner for drapet på en mann på Bjerke i Oslo i juli i fjor. Tiltalte er varig utvist fra Norge.

30-åringen er ifølge tiltalen en av to gjerningsmenn da en mann i slutten av 30-årene ble påført massive hodeskader på Bjerke i Oslo i fjor. En mann i 40-årene var ifølge tiltalen vitne til voldshandlingen og er tiltalt fordi han ikke tilkalte hjelp eller bisto fornærmede, melder TV 2.

Den tiltalte 30-åringen har ikke oppholdstillatelse i Norge og er varig utvist fra landet etter å ha vært dømt flere ganger for vold og tyveri. Han har blitt anmeldt over hundre ganger og er dømt for grov vold mot 15 personer.

Mannen er ennå ikke sendt ut av landet siden hans nasjonalitet ikke er bekreftet. Politiet mener han er fra Marokko, men han har ikke villet samarbeide med politiet og har verken oppgitt sitt ordentlige navn eller hvor han kommer fra.

Mannen er tiltalt for å gjentatte ganger å ha sparket mot og tråkket på hodet til en mann i slutten av 30-årene fra Akershus. Volden førte til minst tre brudd på hodeskallen og voldsofferet døde på sykehus to dager etter hendelsen.

Saken er foreløpig ikke berammet for Oslo tingrett.

Populært