Meny

Dette skjer i dag

Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Dette er blant de ventede hendelsene søndag 21. oktober.

Khashoggi-saken

Det er mange ubesvarte spørsmål saken om journalisten og regimekritikeren Jamal Khashoggi, som ble drept på det saudiarabiske konsulatet i Istanbul. Sjefredaktøren i Washington Post uttalte lørdag kveld at Saudi-Arabia lyver om hvordan journalisten Jamal Khashoggi egentlig døde. Han tror landet har kommet med en dekkhistorie.

Søndag ventes flere utspill og reaksjoner i kjølvannet av utviklingen.

Rødt farenivå for Veslemannen

Farenivået for fjellpartiet Veslemannen i Rauma kommune lørdag kveld ble hevet til rødt – som er det høyeste – på grunn av værvarsel om store nedbørsmengder.

Informasjons om pressetreff er foreløpig ikke fastsatt, men ved tidligere tilfelle har det vært treff i Åndalsnes klokka 10 og ved Trollveggen besøkssenter klokka 18.

TV-aksjonen 2018

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Aksjonen har fått navnet «mindre alene sammen».

Folk kan vente seg bøssebærere på døra mellom klokka 16 til 18. I år har over 100.000 meldt seg som bøssebærere. NRK sender direkte på TV hele søndag kveld.

Valget i Afghanistan

Bomber og stengte dører under valget i det kaotiske krigs- og tørkerammede landet lørdag. 130 mennesker ble drept eller såret i angrep på valglokaler rundt om provinser i landet.

Mange valglokaler holder åpent også på søndag.

Statsministeren taler på likestillingskonferanse for ungdomspartier

Statsminister Erna Solberg taler på likestillingskonferansen til Unge Høyre, Kristelig Folkepartis Ungdom, Fremskrittspartiets Ungdom og Unge Venstre på Høyres Hus i Oslo.

Konferansen skal blant annet diskutere hvordan det er å være kvinne i toppolitikken og hvilke likestillingsutfordringer samfunnet står overfor.

(©NTB)

Populært