Meny

Død mann funnet i sjøen i Bodø

En mann er funnet død i sjøen inne i havneområdet i Bodø i Nordland. Politiet aner ikke hvem han er.

– Vi har hentet ham opp av vannet i samarbeid med helse, og jobber nå med å forsøke å ta rede på identiteten hans. Vi er svært tidlig i dette arbeidet og det er lite mer informasjon vi kan gi nå, sier oppdragsleder May Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NTB.

En død mann er funnet i sjøen ved Bodø. Politiet undersøker om dette er den savnede nederlenderen Arjen Kamphuis som sist sikkert ble observert i Bodø 20. august. Foto: Dennis Van Zuijlekom / NTB scanpix

Den nederlandske WikiLeaks-medarbeideren Arjen Kamphuis (46) har vært savnet i området siden august. Mannens identitetspapirer og andre gjenstander som antas å høre ham til er funnet i vannet, men Kamphuis har så langt vært sporløst forsvunnet.

Hansen bekrefter overfor NTB at de ikke har andre savnetmeldinger i distriktet, men vil på ingen måte koble funnet fredag til Kamphuis' forsvinning.

Populært